top of page

Hei og velkommen til min side.

 

Jeg heter Ole Magnus Kamonen og er en engasjert finnmarking som forflyttet meg til Vestfold  i 2003 og har drivet kurs og Atferdskonsulent virksomhet i Oslo, Bærum, Telemark og Vestfold siden 2010 - 2011. Jeg er lidenskapelig opptatt av hund og atferd å stortrives når jeg får jobbe med det jeg liker aller best. Nettopp hund.


Jeg kommer fra en dyreglad familie og er vokst opp med strihårede Vorstehhunder, Flat coated retriever og Riesenschnauzer. Som 4 åring fikk jeg min første trekksele og ble som oftest sett på slep etter bikkja.
 

I voksen alder har jeg hatt Boxer, Rottweiler, Doberman og Schæfere. I dag har jeg 2 hunder, herlige Frøya, en Old english bulldog som snart er 8 år og schäferen Ronja, sort og vakker som er snart 5 år å hadde vakre Amigo som jeg dessverre mistet for 2 år siden som var en kraftfull og driftig hund jeg virkelig satset med. Jeg har også hatt flere hunder i kortere periode i rehabilitering.

Jeg har drevet en del med utstilling og litt agility men brukshundsarbeid ligger mitt hjerte nærmest,spesielt nesearbeid. Jeg trener nå alt fra spesialsøk, spor, rundering, konkurranselydighet og IPO med schäferen min Ronja. Ronja søker bla kantareller, men Frøya er sjefen i gjengen, og passer gjerne på sofaen, men jeg trener også litt spor og søk med henne i tillegg til klikkertrening/shaping for moro skyld.

 

Jeg var ferdig med min instruktørutdanning hos Oslo hundeskole i 2010 og har vært hos de til juni 2014, å har holdt det som har vært av kurs i avdeling Vestfold de siste par årene før jeg sluttet hos dem, å fokuserte på Hund og Atferd. Jeg har også vært hjelpelærer/instruktør ved fordyping  hund på Melsom videregående skole fra februar 2012-2014. Jeg har også RIK grunnkurs og RIK figurantkurs, I juni 2014 ble jeg også ferdig utdannet instruktør i spesialsøk. Og har hatt tidligere hundeansvarlig i politiet i Romerike som mentor i et år. Jeg har også fullført dyrevelferd og lovgivning å etologi ved antrozoologisk senter på universitetet på Ås. Jeg har også tatt årsstudium i psykologi.

 

Kommunikasjonen og samarbeidet mellom mennesket og hunden interesserer meg virkelig og jeg vil alltid gjøre mitt beste for at det skal være lærerikt og gøy å trene hund, uansett hvilket kurs du går på.

Er det noe du lurer på? Ta kontakt for en hyggelig hundeprat og så håper jeg vi sees på kurs.

bottom of page